Tarieven

Wij zorgen goed voor uw hond. Uw hond krijgt voorafgaande aan de operatie, naast middelen om te gaan slapen, ook rustgevende en pijnstillende medicatie toegediend. Tijdens de operatie wordt de ademhaling, hartslag en diepte van de slaap doorlopend gecontroleerd. Daarnaast zorgen wij door middel van een infuus ervoor dat het lichaam van uw hond weinig last heeft van de bijwerkingen van de narcosemiddelen en daardoor na de operatie snel weer hersteld. De prijs voor de laparoscopie verschilt per gewicht van de hond. Dit heeft te maken met de hoeveelheid narcosemiddelen en medicatie die uw hond nodig heeft om de operatie probleemloos en zonder ongemak voor uw hond te laten verlopen.

Weegt uw hond:

  • minder dan 10 kg dan is de prijs € 471,30
  • 10 kg tot 20 kg dan is de prijs € 594,00
  • 20 kg tot 30 kg dan is de prijs € 622,20
  • 30 kg tot 40 kg dan is de prijs € 642,80
  • 40 kg tot 50 kg dan is de prijs € 663,70
  • meer dan 50 kg dan is de prijs € 684,80

Wist u dat wij laparoscopie ook kunnen inzetten bij de kat? Dit doen we wanneer er bijvoorbeeld een niet ingedaalde bal verwijderd moet worden bij een kater. De prijs van de laparoscopie bij een kat is € 296,10

 

De nazorg is bij de prijs inbegrepen en bestaat onder meer uit telefonisch contact de dag na de operatie en na 7 dagen zien we uw hond graag voor een controle consult bij ons op de praktijk. Pijnstilling de dagen na de operatie is over het algemeen niet nodig. Maar indien wij denken dat uw hond zich toch wat ongemakkelijk voelt, dan krijgt u alsnog pijnstillende medicatie mee. Hier hoeft u niet extra voor te betalen. Uw hond heeft geen kraag of romper nodig.

 

Goed om te weten: wij bieden u als klant, voorafgaand aan de operatie, een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze paraveterinair voor al uw vragen over deze operatietechniek, en castreren/steriliseren in zijn algemeen.

Voor het maken van een afspraak of voor vragen, bel of kom gerust eens bij ons langs.

(De prijzen zijn inclusief BTW)